نیاز به کاشت بولت در بتن به دلایل مختلفی به وجود می آید.کاشت بولت به علت تغییر مشخصات سازه ، کاشت بولت به علت نقایص اجرا، کاشت بولت به علت شرایط بهره برداری ، کاشت بولت به علت تغییرات در نقشه اجرایی ، کاشت بولت به علت راحتی اجرا و …
دلایل کاشت بولت در مواردی برای تقویت و مقاومسازی سازه های بتنی نیاز است .
یکی از مهمترین تحولات در ساخت و ساز سازه های بتنی قابلیت اتصال بتن جدید به قدیم و اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی موجود با استفاده از روش کاشت آرماتور و بولت میباشد.
اتصال و چسب کاشت تعبیه شده بین دو المان، میبایست جوابگوی نیروهای وارده به دو المان را از هر لحاظ دارا باشد.
در مجموع روش کاشت بولت و آرماتور یکی از کاربردی ترین و اقتصادی ترین روشهای تقویت سازه میباشد که امکان اصلاح نواقص اجرائی و اعمال تغییرات نقشههای اجرائی و یا در طرح های مقاوم سازی ساختمان ها مورد استفاده قرار میگیرد.
امرتغییرات در مشخصات سازه ای ، ساخت ، کاربری و محاسباتی در مشخصات سازه ها ونیز اشتباهات اجرایی ، همواره می تواند زمینه ساز ایجاد تغییراتی مانند کاشت آرماتور برای اجرای ستون ، دیوارهای برشی ، اتصال بتن قدیم به جدید و کاشت بولت جهت نصب بیس پلیتها در محلهای مختلف سازه ، باشد .
بدین جهت کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران با در اختیار داشتن تجهیزات مورد نیاز ، دانش فنی و تجربه اجرایی مربوطهوز انواع مختلفی از چسب های کاشت بولت در بتن توسط شرکت های تولید کننده گوناگون ارائه می شود. این چسب های کاشت بولت دارای ترکیبات شیمیایی و مشخصات مقاومتی و شیمیایی مختلفی می باشند.
چسب های کاشت بولت از نظر بسته بندی نیز دارای دو نوع می باشد. چسب های کاشت بولت با بسته بندی تزریق به روش گان و چسب های کاشت بولت با بسته بندی حجمی و کیلوگرمی.
کاشت بولت در بتن دارای مراحل مختلفی می باشد. عملیات کاشت بولت و بولت در بتن مسلح به ترتیب شامل سوراخ کاری بتن به وسیله دستگاه کرگیری یا گرد بر بتن به عمق و قطر مناسب و لازم ، شستشو و تمیزکاری داخل سوراخ به وسیله دستگاه دمنده و مکنده ، تزریق و اعمال چسب به وسیله گان یا به صورت شره ای ( با توجه به نوع بسته بندی ) و نصب بولت می باشد.
عمده بولتهای کاشت شده به این روش بسته به نوع چسب ، پس از گذشت ۴۸ ساعت از زمان اجرا قابل بهره برداری می باشند.
عملیات کاشت بولت اجرایی از طریق آزمایش کشش بولت کاشت شده قابلیت کنترل کیفی را دارد. نتیجه مثبت در این آزمایش بریدگی بولت می باشد.
لازم به ذکر است قلوه شدن بولت و یا خارج شدن بولت در تست عملیات کاشت بولت گزینه های دیگر ممکن می باشند. در صورت بروز این دو نتیجه این امر نشان از مشکلات اجرایی و یا محاسباتی در عملیات کاشت بولت در بتن دارد.
داشتن دانش کافی طراحی و اجرای کاشت میلگرد و آرماتور در بتن، از اهمیت بالائی برخوردار است. در این میان انتخاب نوع چسب کاشت میلگرد نیز جهت ایجاد اتصال هر چه بهتر بین بتن و آرماتور از اهمیت بسزائی برخوردار است.
در بیشتر موارد همچنین اجرای سیستم کاشت باید به صورتی انجام پذیرد که مقاومت کششی بیشتر از مقاومت کششی میلگرد داشته باشد.
امروز یکی معتبر ترین شرکت های تولید کننده چسب کاشت آرماتور یا بولت در جهان هیلتی می باشد. چسب های کاشت آرماتور هیلتی دارای مقاومت کششی در خوری می باشد
از خصوصیات ویژه چسب کاشت آرماتور و بولت هیلتی ، اجرای راحت و خصوصیات فنی بالای آن می باشد.
چسب های کاشت آرماتور و بولت هیلتی با وجود هزینه بالا امروزه در میان متخصصین و کارشناسان طرفداران زیادی دارد که به علت اطمینان از کیفیت محصول مورد نظر می باشد.
از چسب کاشت آرماتور و بولت هیلتی می توان برای کارشت آرماتور در سطوح عمودی و افقی و کاشت بولت استفاده نمود.
چسب کاشت آرماتور و بولت هیلتی را می توان با استفاده از گان های مخصوص اعمال و اجرا نمود.
چسبهای کاشت آرماتور و بولت هیلتی در بسیاری از پروژه های معتبر کاشت آرماتور یا بلت استفاده شده است.
برخی از موارد مصرف چسب کاشت آرماتور یا بولت هیلتی استفاده برای برای نصب ماشین آلات ، گارد ریل ها ، بیس پلیت ها ، بولت ها و … می باشد.
جهت کسب اطلاع با شماره های :۰۹۱۲۵۷۲۴۸۴۰ – ۳۳۲۵۵۹۲۵ تماس حاصل فرمایید.
WhatsApp us