نحوه اجرای کاشت میلگرد چگونه است؟
کاشت میلگرد در بتن که یکی از خدمات بسیار پرکاربرد و کارا در پروژه های ساختمانی می باشد، یکی از علومی است که با استفاده از آن میتوان به راحتی اشتباهات طراحی یا تغییرات سازه را جبران کرد.
در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه اجرای کاشت میلگرد چگونه است؟ آشنا سازیم.
آشنایی داشتن با نحوه کاشت میلگرد در بتن علم به مهندسین جوان این اجازه را میدهد تا با اطمینان کامل و بدون هیچ ترسی در سازه های خود از این علم بهره کافی گیرند.
- سوراخ کاری به وسیله دستگاه گرد بر و یا دریل برقی، در محل معین، برابر قطر و عمق معین
- پاکسازی سوراخ حفر شده به وسیله سیستم های دمنده
- تزریق چسب و ملات اتصال دهنده
- نصب آرماتور در محل و نگهداری تا ۲۴ ساعت کاشت میلگرد و انکربولت : ( مکانیکی یا شیمیایی )
نکته: هر یک از روش های بالا مهارت خاص خودش را می خواهد که بدون آموزش و تجربه نمی توان کاشت میلگرد استانداردی انجام داد.
نکات کاشت میلگرد
- سطح میله فولاد باید با برس فولاد الکتریکی برای حذف لایه خوردگی بخش تعبیهشده میلههای فولادی، و استون و اتانول صنعتی برای پاک کردن لکههای روغن و کثیفی مورد استفاده قرار گیرد.
- زمان تعیین جای میلگرد در زمان عملیاتی چسب (که با مشخصات محصول، دمای محیط و درجه کشش چسب به میله فولادی تعیین میشود) کنترل میشود.
- فرآیند جاگذاری باید مطابق با الزامات روش، چرخش به عمق مشخصشده، حذف حبابها باشد.
- هنگامی که قرار دادن میلههای فولادی به صورت افقی، مواد مناسب باید برای آببندی سوراخها بعد از موقعیت تقویتی استفاده شود. تا از چسب برای کاهش این استفاده شود. به خصوص چسب اپوکسی اصلاحشده به دما حساس بوده و زمانی که دمای محیط بالا باشد، ممکن است جریان یابد.
- بعد از کاشت میله فولادی، طبق الزامات استاندارد ویژگی تولید چسب، میله فولادی میتواند بار را تحمل کند تا زمانی که به زمان پرداخت مشخص برسد.
سابقه خدمات زرین این شرکت در سالهای متوالی
برگ زرینی در حسن و شهرت این شرکت بوده و هست.